Helsingfors och Stockholm

Nu har det varit tyst här ett tag, jag skulle ju uppdatera om Lemmys valpar men det har inte blivit av. Jag får lägga upp lite bilder senare när jag har tid.

Förra helgen var vi i Helsingfors där vi hoppades på det sista CACIBet på Lemmy. Så blev det inte men vi hade en trevlig helg ändå! På lördagen var det Helsinki winner och nordisk utställning, då blev Lemmy BH-2 med reserv nordic cert, Sid fick excellent och blev 3a i sin klass.

På söndagen var det då dags för den internationella utställningen och finsk vinnare. Sid blev jkl2 med excellent. Lemmy chkl2 med ck. När vi radar upp oss för bästa hane verkar de leta en hund och efter en stund kommer ringsekreteraren fram till mig och pekar på Sids namn! Då hade Sid fått ck utan att jag hade förstått det, hon höll aldrig upp det rosa kortet och finska fattar jag ju inte så jag fick kuta ur ringen och få fram Sid ur buren, väcka Stefan och få på honom en nummerlapp och tala om var han skulle stå i ringen. Lite kaosartat! Döm om min förvåning när lilla Sid går och tar en fjärdeplacering i bästa hane med reserv cert!! Superkul! Lemmy blev BH-3 med reserv cacib.

Helgen före Helsingfors var jag, Sid, Jennie & Maze i Stockholm på hundmässan. Maze fick excellent och blev oplacerad i en stor juniorklass, Sid fick excellent och blev 4a av 7 stycken i sin juniorklass. Trevlig helg men inte så mycket shopping, kanske var lika bra :p

Ett svar på ”Helsingfors och Stockholm”

  1. Jag är trög! Det har jag inte uppfattat, lilla Sid ❤️ vad bra att han fick glänsa lite också!

Lämna ett svar