Äventyr

Den 21/9 lämnade vi Umeå för lite äventyr! Resan gick till Helsingborg, till Teresa och Alpina&Shiera. Lördag 22/9 var vi i Ballerup, DK där Lemmy fick ck men blev oplacerad i bästa hane. Dagen efter var det dags för Eslöv nationell, och där blev Lemmy BIR och utplockad i gruppen, men inte placerad.

På fredagen 28/9 åkte vi till Holland med Terasa&Shiera och Mikaela & Avanti. 2 dagars internationell utställning i Maastricht väntade. På lördagen blev Lemmy 2a i championklassen (de har inte ck) med excellent och fick r-cert och r-cacib som kommer omvandlas till ett CACIB då ettan redan var C.I.B. Shiera blev Bästa junior OCH bästa tik med cert!! Avanti blev andra bästa tik med CACIB och det var hennes sista för C.I.B.

Dag 2 blev en bättre dag för Lemmy, han blev BIR med cert och CACIB. Oplacerad i gruppen. Avanti gick och blev bästa tik med cert och cacib! Och Shiera var en busunge denna dag!

Nu sitter vi på tåget påväg hem efter fantastiska dagar med trevligt sällskap och bra resultat. Tack för dessa dagar tjejer!

Lemmy i gruppfinalen dag 2. Foto: Teresa Sandqvist

Ett svar på ”Äventyr”

  1. Ni är bäst

Lämna ett svar