Spårskogen, bus och bad

Idag har vi spårat!
Lilian plockade upp oss och vi for och la ut spåren, sen tog vi en promenad och hundarna busade hela vägen bort till sjön där de fick bada innan vi gick tillbaka och tog spåren.
Jag hade lagt ett spår med en liten böj på och lite längre än vad han gått tidigare. Han var jätteduktig! När han tappade spåret gick han väldigt systematiskt fram o tillbaka tills han fann det igen och dosan med kattmat i spårslutet hittade han också! Duktig kille <3 image

Dumt nog såg lyckades jag inte få appen att spela in när Zeppelin gick utan det är bara tiden som kom med plus från när jag gick ut spåret.  Alltid något!
När vi kom hem var han så pass trött att jag passade på att lämna honom själv en stund, jag satt ute i trappen. Han skällde till först men sedan la han sig och han låg fortfarande kvar när jag öppnade dörren! Duktig kille 🙂

Ett svar på ”Spårskogen, bus och bad”

  1. Duktig kille!

Lämna ett svar