Sömntutan

När jag kom hem igår morse så mötte inte Zeppelin mig i dörren som han brukar. Kollade in i sovrummet och där låg han och bredde ut sig över hela min sida av sängen typ. 😛 Fick säga hans namn 2 gånger innan han flög upp och insåg att jag var hemma! Haha, lilla sötknoppen passar på när matte är borta. Men han brukar ju sova med mig när husse är borta så klart att husse måste få sig lite mys också. Sen väckte han mig vid 13.30, då var det slut sovit för mig minsann. Samma sak idag, men då var det för att Stefan var i tvättstugan och han pep lite, så då vaknade jag. Men det gjorde inte så mycket för jag var ganska pigg och nu jobbar jag sista natten på min 7 dagars vecka.

Imorgon blir sömnen lite konstig, jag brukar sova några timmar när jag kommer hem men stiga upp tidigt så att jag kan somna sen på kvällen dock ska husvagnen besiktas imorgon och Stefan vill att jag följer med för att han aldrig har gjort det. Så jag ska vara vaken tills vi besiktat och sen sova några timmar. Hoppas jag lyckas hålla mig vaken, Zeppe brukar nämligen gå och lägga sig igen när han hälsat på mig :p

På kvällen är det dags för valpkurs. Då ska vi ner på stan och miljöträna. Blir nog bra det. Zeppe har ju följt med oss överallt men vi har faktiskt inte varit på stan något. Vi är ju typ aldrig på stan själva så det har inte blivit av, super att vi får göra det på kursen.

På tisdag ska ta en promenad i skogen med Lilian&Enya. Ska bli roligt, första gången. Hoppas de blir kompisar snart. 🙂

Sen på onsdag så ska jag följa med Lilian till brukshundklubben när hon skall träna rally, så ska jag och Zeppe passivitetsträna. Det blir super, eftersom han skäller så mycket när han tycker att det är tråkigt så måste vi träna massa på att ha tråkigt och vara tyst(helst).

Jag är ledig hela veckan tjohoo och Stefan också så det ska bli skönt med lite semester ihop alla 3!

Lämna ett svar