Ringträning och träff med Ida & Freke

Här har det inte blivit uppdaterat på ett tag. Nåja lite kommer jag nog ihåg ändå 😉

Från måndag till onsdag har vi varit och hälsat på mormor och morfar i deras nya hus! Jättekul att få se hur de bor och träffa dom igen då det var ett tag sen. Då vi ändå var i närheten av Härnösand så bestämde Ida och jag att vi skulle ta en promenaddejt! Trevligt värre att kunna ses så och inte bara på utställningar!

På kvällen for vi på VNKKs utställningsträning dit Ida också skulle. Zeppe visade sig inte från sin bästa sida och det var väl perfekt att han gjorde det när man är på träning och inte på utställning :p för min nervositet var det jättebra för jag tror att jag blir mindre nervös och kan hantera honom bättre om jag vet vad han kan tänkas hitta på och hur jag ska få honom att göra som jag vill. Han skötte sig riktigt fint tillslut!

Här är en bild som Idas sambo Patrik har tagit!

11025253_10206040297303471_1509301623529552230_o

Matte kanske inte skall ha helsvarta kläder på utställning 😉

3 svar på ”Ringträning och träff med Ida & Freke”

  1. Det var riktigt kul att träffas utanför utställningar! Det gör vi helt klart om 😀 (med munkorg på Freke, haha! 😉 )

    1. Ärsch, det ordnar sig nog om vi får träffas lite oftare, tror du inte?! 🙂 Det var jättekul att träffas 😀

      1. Jadå! Det tror jag 🙂 Hade dock sett lite kul ut med en sån där stor gallermunkorg på en fluffig eurasier 😛

        Vi syns snart igen!

Lämna ett svar