Rallytävling

Idag har vi varit i Piteå och tävlat rally tillsammans med Jennie & Ultima. Och vilken dag det blev!

Zeppe var på bra humör och väldigt peppad, han var så himla fin på uppvärmningen och jag tänkte hoppas detta håller nu! Vi går in på banan och han är med mig! Vi gör alla moment utan några speciella fel, han är vid min sida och inte tre mil framför och vi har så himla kul! Visst blev han lite störd när det gick folk längs ena sidan av banan men inte mer än att han tittade till. När vi gick av banan så fick jag kämpa tillbaka tårarna för att det kändes så himla bra, älskade hund!

Fick upp resultatet på SBK tävling och såg att vi hade fått 72 poäng. Blev jätteglad att det var kvalificerande för det hade jag inte vågat hoppas på.

Nästa bana blev uppvärmningen längre. Det var dessutom bara en hund mellan Zeppe och Ultima så vi höll oss undan när de var på banan och sen väntade vi tills de hunnit undan innan vi tog oss fram till banan. Det var väldigt rörigt i starten och Zeppe blev tyvärr väldigt störd, vet inte om det var för att han var trött. Vi startade och kämpade några skyltar men han var ofokuserad, långt framför mig och kollade på allt annat än mig. Så jag bröt, jag ville inte ”bråka” oss igenom banan, utan ville att vi skulle ha kul.

När alla tre nybörjarklasserna var klara så blev det en lång väntan på prisutdelning. Då vi fick protokollen så såg jag att vi hade fått 92 poäng! De hade råkat skriva fel första gången de förde in poängen på SBK tävling! Jippie yey, det gick så bra som det kändes! Delad 6a av 38 startande. Hur kul som helst!

rally

Ett svar på ”Rallytävling”

  1. Han kan om han vill. Duktiga Zeppe !

Lämna ett svar