Ny stig

Hmm, jag försökte liksom få skriva i samma inlägg som jag la in filmen från Instagram i. Men det ville den inte. Får nog klura lite på hur man gör.

Men iallafall så hittade vi en ny stig i skogen som jag inte sett förut. Den var välpromenerad men vi mötte inte en själ! Så Zeppe fick vara lös och kottarna i öronen hade han lämnat hemma så det gick hur bra som helst. Han hade superkul! Det var fullt ös medvetslös! Och sen hittade han en fläck där det var urskönt att rulla! Jag tänkte nu är det nått äckelpäckel han rullat i men han luktade och såg ut som vanligt, tur det. Påväg hem så for han till samma fläck och rullade igen och jag kunde inte låta bli att tvärfilma för det såg så mysigt ut 😀

Vi ska utforska den där stigen mer, verkade vara långt kvar att gå när vi vände. Tänkte försöka få med hussen och lite fika en ledig dag!

Oturligt nog så hade vi bara sol den första lilla stunden vi gick hemifrån (den hade lyst hela morgonen) och sen när vi kom hem igen tittade solen fram. Bah. Typiskt min otur!

Lämna ett svar