Lördag

Idag följde Zeppe med husse ut till garaget när han skulle byta till vinterdäck på bil och släp. Zeppe roade sig med att gräva upp en buske som var nyplanterad, samt diverse andra små hål som han tyckte att Robert behövde. Jippie! Hihi.

Nu på eftermiddagen slängde jag iväg ett sms till Lilian och frågade om vi inte skulle gå en kvällspromenad tillsammans, det är ju så mycket roligare att vara 2 nu när det börjar vara så mörkt på kvällarna.  Och visst ville hon det! Zeppisen var superglad att se Enya och de fick busa lösa en bit i skogen, tjohooo!

Nu på kvällen har vi kört ett litet träningspass, man blev ju lite peppad efter föreläsningen som Lilian, Anna och jag var på i går 🙂

Jag håller ju på med klossen nu, men vi har stått stilla ett tag, jag har inte vetat hur jag ska göra riktigt. Googlade och tittade på youtube idag och testade vad jag såg där och plötsligt fungerade det! Wihoo! Det har ju inte varit några problem att få honom att förstå att framtassarna ska upp på klossen, där står han så fort jag ställer ned den, men att få honom att röra på bakdelen har varit svårt. Idag lyckades vi! 😀 Den övningen är bra för bakdelskontroll, vilket man sen har nytta av i fotpositionen. Förhoppningsvis kommer vi våga oss på att gå en tävlingslydnadskurs nästa år. Det vore skoj tycker jag, och Zeppisen också känns det som 😀

Margit är här för ”mormor” är utomlands. Det går jättebra, Zeppe retas lite med henne ibland, och hon är lite väl sur ibland – men i det stora hela går det fint!

Imorgon blir det nog en tur till viltspårsträningen som Björkstadens hundklubb anordnar!

Lämna ett svar