”Lilla Stockholm” Int. utställning Kista m Svensk Vinnare

I fredags åkte vi till Stockholm för att ställa ut Zeppelin på lördagen. På vägen ner stannade vi till hos mormor & morfar och fick fika och Stefan fick se deras nya hus! 🙂 Vi kom fram till Kista på kvällen och det var så skönt att bo precis vid utställningen. Många hundar som bodde på det hotellet 😉 Vi fick parkering precis vid hotellet också så det var smidigt fast parkeringsautomaten försökte ta Stefans kort 😮 paniken som uppstod när det inte gick att ta ut kortet och inte heller betala. Maskinen måste ha hängt sig eller något men efter lite våld så gav den sig och släppte kortet. Tur det fanns andra automater som fungerade. Hopp i säng och nästa dag var det dags för utställning. Vi trodde att eurasierna skulle in i ringen runt 12-tiden så vi gick dit runt 10 så Zeppe skulle hinna lugna ner sig lite i miljön. Men domare dömde ganska långsamt så vi fick vänta mycket längre på vår tur.

Det kändes mycket bättre i ringen än vad jag hade föreställt mig, jag var nervös såklart men jag och Zeppe gjorde vårt bästa! Jag var så nöjd 🙂 Vi fick Very Good och hamnade på en tredje plats i klassen efter 2 st med excellent. Så det får vi vara nöjda med även om man såklart alltid hoppas på mer så var mitt mål att inte få något med otränad hund i kritiken 😉 och överleva inne i ringen :p och vi lyckades med båda!

Zeppelins fina syster Ziri blev Svensk Juniorvinnare! 😀 Ulays morfar Nicke blev Veteran Vinnare och fina Visca blev Svensk vinnare och BIM. Grattis!

På söndagen så åt vi frukost, packade ihop och checkade ut. Drog till Ikea 😀 och handlade nya rullgardiner till husvagnen som Stefan skall bo i hos pappa nu när han börjar jobba imorgon. Sen hade mamma och lillebror en beställning också, så vi slapp skicka efter 🙂 Sen åkte vi hemåt men vi åkte ut till Bönhamn och hälsade på Sofie på vägen hem. Var hemma runt 20 igår kväll, då var Zeppe hungrig minsann. :p

Nu har Stefan åkt till pappa och imorgon börjar han jobba så nu kommer jag och Zeppelin få roa oss själva på veckorna. Tur jag har mitt lilla troll <3

Fick en bild av Jennifer från utställningen:

11086206_10153176526584500_262390926_o

Ett svar på ””Lilla Stockholm” Int. utställning Kista m Svensk Vinnare”

  1. Roligt att läsa om er tripp till Sthlm! 😀 Ni var jätteduktiga! Och ännu bättre kommer det gå i Piteå 😉

Lämna ett svar