Längesen..

Här har inte skrivits så mycket på ett tag, har inte haft tid.

Vi har börjat kurs i Nose Work och det är skitkul! Zeppe blir hemskt trött men han verkar gilla det! På förra kurstillfället la vi till första doften, eucalyptus-hydrolat för första gången. Zeppe fick också testa att söka i en riktigt sådan ”sök-bänk” eftersom han gärna försöker slå sönder kartonger och liknade lätta saker med tassarna. Lerkrukor funkar eftersom de är tyngre och inte lika roliga, så nu har jag varit på Coop och handlat såna. Tror också att jag måste tänka på att säga ”sök” istället för varsågod som jag sa i början, då han brukar få kartonger att trascha sönder här hemma med ett ”varsågod”. Han vet nog inte riktigt vad jag vill att han ska göra då!

Det var meningen att vi skulle starta på en inofficiell rallytävling i Nordmaling, men precis innan helgen mötte Zeppe mig på morgonen med geggia, röda, svullna ögon som kliade hemskt. Vi for till veterinären och han hade ögoninfektion och fick antibiotika. Så tävlingen fick vi ställa in men jag for dit och kollade. Blev så sugen! Vi får försöka debutera till våren och träna på tills dess helt enkelt.

Rallyn går för övrigt riktigt bra nu. Han har mognat och VILL träna, inte bara flamsa. Det är skitkul! Så ungefär en gång i veckan har vi nu dels tränat med Jennie & tjejerna här i området och nu när det blivit kallare har vi hyrt Loboohallen. Planen är att försöka hyra den en gång i veckan under vintern. Mycket träning, men kul är det!

12132503_982879015106624_5491863498440671966_o

På denna bild kan man dock inte tro att han inte flamsar 😉 Men man måste ju få busa lite med en av favorittjejerna, Ultima <3 medans Qarusell och Jennie tränar.

Lämna ett svar