Längesen

Oj, en hel månad sen jag uppdaterade sist! Dagarna bara rinner förbi och man tänker att man ska skriva något men det blir inte av.

I mitten av augusti gick Zeppe sitt första öppen klass viltspår. Det resulterade i ett 1a pris efter lite möda, vi var ute nästan hela tiden vi hade på oss. Detta var en fredag, och på söndagen var vi anmälda till det ordinarie provet som SSRK Umeå anordnade. Jag och Ulrika samåkte dit, det var en jättetrevlig dag och domaren var snäll och lät mig och Zeppe åka med i hans bil till spåret. Det blev ett 1a pris till, och han var såååå nära ett HP sa domaren. Det var bara en hund denna dag som fick HP, och vann därmed hela tävlingen. Nu behöver Zeppe bara ett 1a pris till och det hoppas vi att han ska fixa nån gång under älgjaktsuppehållet.

Vi var på Leiionspitz kennelträff i Malung! Anlände seeent på natten, typ 3.30 för att vara exakt men då fick vi husse med oss! Delade stuga med Sara & Endre och deras tre hundar, gick fint även om det var väldigt trånga sovrum i stugan. Helgen var jättetrevlig med lekar och god mat och härliga människor och hundar.

När vi åkte hem så lämnade vi kvar Zeppe med Marita & Göran, Marita hade lovat att ställa honom i Högbo åt mig eftersom jag skulle jobba. Där slutade Zeppe BH-2 m reserv-cacib som blir ett cacib eftersom 1an redan är C.I.B.

Och nu har jag hämtat hem Zeppe så familjen är komplett igen. <3 Nu har han fällt så han har knappt badbyxorna på men hemma är han!

Ett svar på ”Längesen”

  1. Men bloggarååå…

Lämna ett svar