Igår och lite idag

Igår åkte vi och hämtade vår lille parvel, Zeppelin. Det gick bara fint att åka bil med honom, han sov mycket men när han var vaken var han ändå lugn. Han både åt, drack vatten och pinkade när vi stannade och rastade så det gick jättefint.

När vi kom hem så kollade han in sitt nya boende. Sen fick Stefan lov att åka mot Burträsk och vi stod på balkongen och vinkade av honom.

Zeppelin sov en stund sen hade han fullt ös igen. Han hoppade på kökslådorna och han hoppade på vardagsrumsbordet och röjde runt. Efter ett tag gick han till ytterdörren och krafsade och då gick vi ut (hade varit ute tidigare men då ville han bara kissa) och nu minsann tog det inte lång tid innan han gjorde nr 2.

Natten har varit lugn, så fort jag släckte lampan blev han tyst och la sig. Jag har sovit som en stock så jag vet inte om han varit uppe o grejat något under natten men han väckte mig kl 5 och då gick vi ut o kissade. Sen tog jag upp honom i sängen och han somnade på min arm, och jag med så fick sova till ca 6.30. Sen har det varit fullt ös idag!

Nu har han nyss skypeat med husse <3 Han roade sig iofs med att bita på min telefon men husse fick ju se honom en stund iallafall (och höra!). Nu sover trollet och vi ska väl strax gå och lägga oss på riktigt!

Lämna ett svar