Här var det dåligt med uppdateringar

Morfar klagade att jag inte uppdaterat på länge. Så jag får väl ta och göra det då 😉

Zeppelin har varit hos morfar i en vecka, mormor var på semester och matte jobbade. Men när jag klev av helg-natten så var jag ledig i drygt 2 dagar så då for jag ner till pappa och Zeppe 😀

Vi fick besök av ”kennelmatte & kennelhusse”, Marita&Göran med hundar samt Gunilla & hennes karl med Ulays bror Urax och Zeppelins bror Leo (Zenzei) Superskoj att träffa dom! Zeppelin och Leo lekte, men Zeppis var nog trött av värmen och dagarna hos morfar för det blev inte riktigt sån fart som jag trodde!

Pappa tog några bilder som jag skall sno, sen skulle vi få bilder senare så får visa dom sen.

Idag har morfar varit här och redan när bilen svängde in på vägen här utanför så visste Zeppe att det var morfar! Han stod på balkongen och väntade och när Morfar sen körde ned bilrutan och ropade på honom så blev han alldeles galen, han kunde inte komma ut fort nog!

Vi har haft en mysig dag, vi for till Salteriet som ligger vid havet ute i Obbola och åt lunch. Sen fick Zeppelin en alldeles egen glass :p Det var många som blev charmade och jag hörde hur det tisslades när han åt glass, haha!

Nu ska vi strax packa i ordning kameran och lite vatten för vi skall åka iväg på vår första Umeå-eurasier-träff! Anna B och jag tyckte att det skulle vara roligt att kunna träffas lite nu och då vi som bor i Umeå och har eurasier så vi skapade en grupp på facebook, och nu ikväll är det dags för första träffen. Vi blir inte så många för det är ju fortfarande semester för en del, men det ska bli riktigt kul ändå!

Så Zeppe och jag har laddat upp genom att ligga i sovrummet med ac:n på! Det är så sjukt varmt i resten av lägenheten så han tycker att det är väldigt skönt här inne 🙂

Jag får uppdatera med mer bilder framöver!

Ett svar på ”Här var det dåligt med uppdateringar”

  1. Magne Östman skriver: Svara

    Äntligen!
    Vill vara med om Zeppes dagar

Lämna ett svar