Hänt sen sist

nyårsaftonVi firade nyårsafton tillsammans med Lilian, Johan & Enya. Zeppelin var stilig i sin fluga! Han har lite svårt att koppla av där, för han vill så gärna leka med Enya, vilket hon inte alls har lust med, men tillslut så la han sig faktiskt ner. Raketerna var inga problem alls. Vi gick en långpromenad i skogen mitt på dagen och sen fick de små kisseturer på gården bara, men han brydde sig inte om att det pangade. Under tolvslaget så gick han nyfiket fram till fönstret och kikade en stund, sen gick han och la sig. Otroligt skönt!

smällare Några dagar senare hittar jag en smällare(?) raketsak på vår balkong. Tur att det inte börjat brinna men trallen blev inte alls fin. Och en jädra tur att inte Zeppe varit ute där så mycket. Har ingen aning om när de kastat(?) in den där. Har inte hört någon smäll, och det borde vi ju ha gjort tycker jag, så vi var nog inte hemma.

 

 

På nyårsdagen var vi alla ganska trötta, ja till och med Zeppelin var trött. Det tog inte lång stund efter att vi kommit till Lilian och Johan så hade han lagt sig såhär! Det kräver sin man att vara en liten partyprisse minsann 😉nyårsdagen

 

 

 

 

Fattar inte varför bilderna inte vill ligga som jag vill. Nåväl. Det får se ut såhär :p

 

Lämna ett svar