Aktiveringspromenad

I fredags hade vi anmält oss till aktiveringspromenad hos Ulvens. Den var här på Tomtebo denna gången så det passade jättebra! Jennie och Zeppes älskade tjejer 😉 var också med!

Det hade regnat typ hela dagen och regnade en del under promenaden också men det var jättetrevligt och kul ändå. Vi fick göra lite olika aktiveringar och det började väldigt lätt med ett godisträd vilket var perfekt för Zeppe var så uppe i varv då men leta godis i träd fixade han. Sen fick vi valla en liten uppletsruta och lägga ut en leksak och be hunden söka. Det har jag provat förut när Zeppe var yngre och då förstod han inte vad jag ville. Nu gjorde han det! Det är något jag vill fortsätta med!

Sen gjorde vi sandsök, ett kort litet spår (Zeppe typ galopperade i spåret :p För enkelt..) och sen lite godissök i buskarna.

 

Meningen var också att vi skulle få prova the-sök men eftersom det regnade så funkade inte det. Så vi fick berättat för oss hur man gör och igår testade jag det inomhus. Jag klickade när han visade intresse för the-påsen ett par gånger, sedan gick jag och gömde den och bad honom söka. Han var jätteduktig och fattade med en gång vad jag ville! Skoj! 😀

Ett svar på ”Aktiveringspromenad”

  1. Ni är så himla duktiga!

Lämna ett svar